Ik ben al zo lang depressief, bij mij gaat dat toch niet helpen

Een van de opmerkingen die ik vaak krijg, is: “Ik ben al zo lang depressief, bij mij helpt niets. Dus ik zie niet hoe jouw methode ineens wel zou kunnen werken.”


Dat snap ik helemaal. Zeker als iemand al meer dan 5 jaar last heeft van depressie. Je bent niet gek als je opgeeft wanneer er geen dag voorbijgaat zonder overweldigende gevoelens van angst, eenzaamheid en lusteloosheid.

Als jij al jaren van alles geprobeerd hebt om van depressie af te komen… en niets is gelukt… dan kun je heel gemakkelijk denken dat mijn methode niet voor jou is.

=

Vrij worden van depressie in 21 dagen?
Misschien lach je me wel uit.
Misschien vertrouw je het niet.

En je hebt helemaal gelijk.

Als jij al zo lang depressief bent, dan is ‘vrij in 21 dagen’ nauwelijks te geloven.

Maar misschien snap je nu wel waarom ik mijn ‘verlossing’ 5 jaar lang aan niemand heb durven vertellen. Ik was zo bang om voor krankzinnig te worden uitgemaakt!

Ik ben nu al 12 jaar vrij van depressie, na er meer dan 30 jaar onder geleden te hebben. En ik heb geen terugval gehad.


Dit schreef een lezer (met 20 jaar depressie en opnames) mij op 18 mei 2017:

Wauw, wat een fantastisch boek heb je geschreven! Ik ben heel dankbaar dat jij jouw ervaringen hebt willen delen. Hierdoor ben ik nu van mijn depressie af en heb ik er alle vertrouwen in dat deze niet meer terug komt. Ik heb al 20 jaar last van depressies waarbij ik de afgelopen 2 jaar veel opgenomen ben geweest. Nu ben ik gestopt met alle medicatie en voel ik mij krachtiger dan ooit! Op welke manier ik dat onder andere ga vieren, vroeg je in je boek. Door mijn geluk te delen, zodat het zich verdubbelt. Ik nodig je daarom uit om een gratis nacht door te brengen (geschikt voor 2 personen) in ons appartementje. Je kunt komen genieten van het friese landschap, rijke omgeving en onze mooie tuin. Je kunt via bedandbreakfast.nl ….. opzoeken en een geschikte datum kiezen. Als je mij dan een mailtje stuurt dat het om de gratis overnachting gaat, dan komt het dik in orde. Ik hoop je te mogen ontmoeten, maar voel je natuurlijk niet verplicht. “

=

Wat maakt ‘mijn’ methode zo opvallend sterk?

 1. Je krijgt via deze methode zelf grip op de situatie waarin je je bevindt.
 2. Je krijgt via deze methode zelf grip op de werking van je lichaam.
 3. Deze methode geeft je opnieuw energie (het laat je stoppen met vechten).
 4. Deze methode laat je werken met jouw eigen innerlijke beelden en voorstellingen. Innerlijke beelden en voorstellingen zijn een speciale vorm van denken die je gevoel krachtig beïnvloeden.
 5. Deze methode heeft geen schadelijke bijwerkingen.
 6. Om met deze methode te werken, hoef je geen (extra) medicijnen of andere chemische middelen te gebruiken.
 7. Je kunt de methode toepassen zonder dat anderen het merken.
  =

Als je benieuwd bent naar deze wonderlijke methode, klik dan voor meer informatie op deze link: https://depressiestoppen.nl/vrijvandepressie-3

=

Met vriendelijke groet,
Tura Gerards

Over Tura Gerards

Tura Gerards (1957) is vader van 2 kinderen en grootvader. Hij werd in 2007 ''per ongeluk'' op een verrassende manier bevrijd van alle depressie-symptomen, na ruim 32 jaar lijden en tevergeefs zoeken naar oplossingen.

5 reacties

 1. Ik heb al meer dan 10 jaar last van depressie. Dit verpest mijn leven dusdanig dat ik er van overtuigd ben dat als ik echt een methode had weten te vinden die mij binnen 21 dagen zou genezen ik dit met al mijn lotgenoten zou willen delen zonder daar geld voor te hoeven hebben. Sorry maar als ik voor elke poging beter te worden 40 euro moet betalen ga ik failiet.

  • Beste Daniel,

   Dank je wel voor je bijzondere reactie.
   Je schrijft: “Als ik ervan overtuigd ben dat ik echt een methode heb die mij binnen 21 dagen zou genezen, deel ik dat met al mijn lotgenoten zonder daar geld voor te hoeven hebben.”
   Dat is nobel van je.

   Zeg je dit ook tegen je psychiater en huisarts?

   Ik weet niet waarvan jij leeft.
   Ik heb geen baan in loondienst en geen uitkering en huur, gas en licht moeten ook betaald worden.

   En Daniel, je hebt waarschijnlijk geen idee hoeveel er komt kijken om zo’n boek te schrijven en in de markt te zetten. Zoveel tijd die niet betaald wordt op dat moment. Zoveel energie gaat erin! En weet je wat er komt kijken bij aandacht krijgen voor dit boek en deze methode? Om de strijd aan te gaan met de psychiatrische visie die helaas heerst op dit gebied? Wat het kost om lezingen te geven en workshops en een zaal te vullen? Om een website up to date te houden? Om dagelijks emails en chats te beantwoorden (gratis) van mensen met depressie?

   Daniel, ik doe al zoveel gratis, dat je me eigenlijk beledigt met zo’n opmerking.
   Maar goed, ik neem aan dat je geen weet hebt van het kost om een methode onder de aandacht te brengen die indruist tegen de gangbare overtuigingen van wat depressie is en hoe je daar een eind aan kan maken.

   Ik wens je desalniettemin alle goeds,

   Met vriendelijke groet,
   Tura Gerards
   auteur “Vrij van chronische depressie in 21 dagen”

 2. Daniel,

  Ik snap dat je voorzichtig bent. Tura heeft al heel veel uitleg en filpjes op zijn website staan.
  Daarmee krijg je vast wel een beeld of deze methode iets voor jou is. Als het je niets lijkt hoef je ook niets aan te schaffen.

  Ik was argwanend. Het lijkt allemaal te mooi om waar te zijn. Dus heb ik veel filmpjes bekeken van Tura en toen zijn methode aangeraden aan een goede vriend van mij.
  Bij mijn vriend werkt het, sterker nog, die is nu anderhalve week bezig en had zonder dit boek vorig weekend er een einde aan gemaakt.
  Bij hem werkt het. Of het bij jou werkt, daar kan je een indruk van krijgen door de website te bekijken en de filmpjes te bekijken. Ik wens het je toe dat het bij jou werkt.

  En ja, het kost geld, twee keer naar de kapper. Niemand kan gratis werken.

  met vriendelijke groet,

  Tycho

 3. Waarom zou ik jou vertrouwen? Moet ik zeker weer iets kopen. Of iets aanschaffen? Het helpt toch niet, waarom zou het helpen? Ik mag toch niets bereiken. En als ik iets doet gaat het toch fout. En ik weet waarom, jij ziet jou handeltje instorten dus moet er wel gekocht worden. Daar komt mijn dagomzet nietwaar? Het is toch veel makkelijker zo, volgooien met pillen en straks een hersenoperatie in het vooruitzicht. Mooi, haal ik tenminste gelukkig mijn pensioen niet.

  • Beste Anoniem,

   Dank je wel voor je reactie.
   Je schrijft: “Waarom zou ik jou vertrouwen? Moet ik zeker weer iets kopen.”

   Je hebt helemaal gelijk: waarom zou je me vertrouwen?
   En uiteraard heb ik, als je me zou vertrouwen en nog een risico zou durven nemen, iets voor je te koop.
   (Ik moet natuurlijk ook geld verdienen om mijn bestaan in dit land te bekostigen, en ik verdien minder dan het minimaal loon met dit werk en mijn boek. Maar dat terzijde)

   Als ik jou was, zou ik beslist niet van me kopen.
   Ik kan je ook niet garanderen dat mijn methode voor je duidelijk is en dat ie dan voor je gaat werken.
   WEL kan ik garanderen dat – als je me niet vertrouwt – dat mijn methode beslist NIET gaat werken voor je.
   Dus goed dat je je portemonnee gesloten houdt!

   Ik begrijp uit je opmerking dat jouw vertrouwen vaak geschonden is.
   En dat je waarschijnlijk ook niet begrepen wordt door de diverse hulpverleners die zich al bij hebben aangediend.
   Dat is pijnlijk en het spijt me voor je.

   Ik kan je hier alleen maar het beste toewensen en beterschap.

   En op YouTube kun je GRATIS video’s van me bekijken waarin ik heel veel inzichten geef in hoe depressie in elkaar zit.
   En wat je wel en wat je beslist niet kunt doen.
   En hoe ook jij jouw denken kunt stoppen bijvoorbeeld, want daarin zit je ongetwijfeld gevangen.
   Gevangen zitten in het denken, en vechten tegen je onaangename gedachten, gevoelens en symptomen… dat overkomt werkelijk iedereen met depressie, dus je zult geen uitzondering zijn.

   Met vriendelijke groet,
   Tura Gerards
   auteur van “Vrij van chronische depressie in 21 dagen”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *